farah's FotoPage

By: farah hayati

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Mar-2009 10:00 Email | Share | | Bookmark
Zoo Negara

zirafah rie
comeiii
tingginya
View all 6 photos...
Ok..seperti dirancang..arie nie jalan2 bawak rie pegi zoo negara.....heheehe...kekadang tingat dekat kakak di kampung....cian.. x leh wak jalan sama2....tak apa...nanti kakak datang sini mama janji bwak p jalan2 KL k....sayangggg kakakkkk...

Macam biasa laa...rie mmg excited dengan binatang nie...x berkedip mata dok tgk menatang2 nie...hahhaa..
mama pun sama....
baba pun pulunnnn....hahahahaa




Tuesday, 13-Jan-2009 17:24 Email | Share | | Bookmark
Adik iparku kahwin

posing dlu sblum bergelar bini orang..hehehe
senyum bakal pengantin..
ayu2 gitu...
View all 10 photos...
Pembuka tahun ini dengan upacara pernikahan adik iparku pada 13/1/2009. Adik iparku bernama yusma dan bernikah dengan ornag kuala ketil bernama hafiz dan around 30 minit gak la jarak dari rumahku dengan rumah lelaki..x ada la jauh sangat....

Upacara benikah telah selesai selepas semayang zohor di masjid dikampungku..

Diharap korang akan tabah menghadapi ujian medatang selepas ini dan semoga perkahwinan ini kekal selamanya..aminnn


Monday, 10-Nov-2008 04:57 Email | Share | | Bookmark
Western Food

favourite mama..wajib nie
utk rie..nudget..
mana makanan mama & abah nie
View all 10 photos...
Jangan tak tahu..kami sekeluarga ni mmg suka makan...heehehe...salah satu tempat western kami suka pegi di Tree Steak House..dengan suasana yang romantik...steak yang sedapp..harga jauh lagi murah di luar...berbaloi..cuma skrag ni maybe gawat2 nie..cara presentation dorang pun agak byk kurenggggg....terkejut la jugak..x tau la klu tukar menagement ke apa kan.....tapi makanan dia mmg besttt........kitaaa enjoyyyyyy....


Saturday, 1-Nov-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
First anak saudara

mama dan bby
welcome
bby tidooo jek
View all 6 photos...
1 November aku dapat first anak saudara. Alhamdulillah. Adik aku telah selamat melahirkan bby boy pada pagi tadi dalam pukul 2 pagi lebih2. Disini disertakan gambar anaknya utk tatapan bersama tapi ibunya x ada...sbb dalam keadaan x bersediakan...hehehe...bby boy ini diberi nama ashraf fadhil bin sharifuddin. Tahniah buat adikku dan hubbynya...tanggungjwab u all bertambah berat la selepas ini yer...jaga fadhil elok2...rie syok la dah ada bby baru....ada geng!!!! hehehe


Friday, 24-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bercuti ke Pangkor

Mama
abah dan rie..kenapa rie
gambar lagi
View all 15 photos...
Baru-baru ini kitaorang ke Pangkor sempena family day company hubby. So dah lama mmg x ke pangkor since 2000 rasanya. Kami bertolak lebih kurang pukul 9 pagi tue dan patutnya berkumpul di jeti pukul 1, disebabkan hujan lebat so drive slowly and carefully, hehehe..keselamatan beb..biar lambat janji sampai jugak.... tapi kami terlambat masa tu so kena tinggal la trip pertama, so kami tgu trip ke 2 dalam pukul 3 lebih macam tue..x ada la lama sangat...hehhee...kami menginap di Pangkor Island Beach Resort 3d2n..mmg best...shoping skit2 jerk..x ada apa sangat pun utk dishoping..best mandi2 ler....hubby ngan anak aaa pulun....hahaha....mmg rest segala tension selama nie.....sesekali bercuti rehatkan minda dan tenaga.........


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net